Wat zijn we zonder ons netwerk

 • share

  • Jeroen Schoonderbeek

   designer/webbouwer

   jeroenschoonderbeekVerfijnd grafisch vormgever, intelligent webbouwer én bijzonder vriendelijke vent in één persoon. Daar kan niet anders dan veel moois uitkomen. En dat is dan ook zo. Al jaren een constante factor in ons bestaan. Kijk voor de lol eens op www.geraniumsessies.nl voor een inspirerend pet-project van Jeroen.

  • Robert-Jan Stokman

   fotograaf

   robertjanstokmanRobert-Jan is de koning van persoonlijke zakelijke fotografie. Aandacht voor detail en sfeer, heel verzorgd én betaalbaar. Daarnaast simpelweg een aardige vent zonder kapsones met wie het aangenaam samenwerken is. Je kunt zijn werk hier bekijken.

  • Paul de Vos

   online-marketeer

   pauldevosOndernemer, duizendpoot, betekenisdenker, online expert, marketeer en koffie-gek. Pauls scherpe geest, hoge inzet, creatieve instelling en zijn verlangen om betekenis te hebben voor anderen maken hem een geweldige collega. Paul zorgt voor al de SEO, SEA en online-strategie van onze klanten.

  • HollandCentraal

   motion graphic design

   hollandcentraalDe ontwerpers van HollandCentraal zijn bijzonder goed in hun vak: motion graphic design. Bovendien weten ze complexe ontwerpprocessen heel helder en goed beargumenteerd tot een resultaat te brengen. Wij werkten een jaar lang bijzonder plezierig met ze samen voor de visuele identiteit van Omroep Gelderland.

  • Erwin Wiertz

   Muzikaal projectmanagement

   Erwin WiertzErwin is een veelzijdig man, en dat toont zich in de manier waarop we samenwerken. Aan de ene kant is hij een sterke en verbindende projectmanager. En dus helpt hij ons met verve om de touwtjes strak in handen te houden bij grotere opdrachten. Aan de andere kant is hij een aanstekelijke muzikant. Hij maakt liedjes voor bedrijven en helpt mensen via muziek hun betekenis te ontdekken. Ook daarin vinden we elkaar; op de betekenisborrel laat hij zien wat muziek met je kan doen. Hoe dat klinkt? Klik hier

  • Jeroen van der Bijl

   schrijver/trainer

   jeroenvdbijlJeroen krijg je niet gek. Altijd relaxed, maar met hoge productie. Snel en doelgericht. Schrijft persberichten, artikelen, brieven of webteksten.

  • Patricia Rehe

   fotograaf

   patriciarehePatricia's foto's herken je zo terug. Fris, levendig en blij: zoals ze zelf is, eigenlijk. Geweldige lifestylefotograaf en heel plezierig in de omgang. Neem een kijkje in haar wereld op de Facebook-pagina van Studio Braaf.

  • Jouke Waleson

   programmeur

   joukewalesonOok al is hij al lang en breed geen kid meer, whizzkid typeert hem nog steeds uitstekend. Bedenker en bouwer van online applicaties van grote klasse. Tegen de tijd dat wij bedacht hebben dat het 'wel handig zou zijn als...' heeft Jouke het al ingebouwd, maar dan nog handiger. Stille kracht achter www.bedrijfspersoonlijkheid.nl

  • Gert van der Vloed

   Onderzoeker

   admiumSoms hebben dromen en inspiratie onderbouwing nodig. Als je iets wilt meten, bijvoorbeeld, of als je de juiste vragen wilt stellen om achter de waarheid te komen. Gert van der Vloed is hiervoor onze go-to-guy. Want: een warm mens met een haarfijn brein. Als wij iets willen onderzoeken, helpt hij ons de correcte vragen te formuleren en de antwoorden te analyseren en te interpreteren. In wetenschappelijk verantwoorde én lekentaal.

  • Admium

   online strategie en realisatie

   admiumOp het gebied van internet hebben Peter Ros en Jan-Henk Bouwman een heldere visie: leer denken als een uitgever. Met hun eigentijdse blik op alles wat web heet én een krachtig team van programmeurs en ontwerpers is Admium een heerlijke partner voor complexere webprojecten.